Barnkammarböckerna Den Skimrande Barnkammarboken med CD

Barnkammarböckerna Den Skimrande Barnkammarboken med CD

Alltid lågt pris!
429 kr
Slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Nordens största barnbutik
  • Fri frakt över 1000 kr.
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Barnkammarböckerna Den Skimrade Barnkammarboken med CD är den efterlängtade uppföljaren till ”Den Silvriga Barnkammarboken”. Tillsammans kommer dessa två böcker göra alla andra barnvissamlingar överflödiga. En skattkista att ösa ur när du vill sjunga tillsammans med eller för ditt barn.

Boken innehåller 95 sånger med dina favoriter, oavsett om det är Alice Tegnérs klassiska visor som "Goder afton" och "Ro, ro barnet", eller Lennart Hellsings roliga sånger om Opsis Kalopsis och Nippertippan.
Självklart även sånger från Pippi-, Emil- och Madicken-filmerna samt älskade sånger som "Skala banan", "Tigerjakten", "Jag har en gammal faster", "Far! Jag kan inte få upp min kokosnöt" och modernare dagislåtar som "Elefantbalett", "Ägg", "Båtarna på havet" och "Lilla hästen Plopp".
Tillsammans med boken medföljer en cd-skiva med drygt 20 sånger.

Boken är rikt illustrerad av kända svenska illustratörer som Jakob Wegelius, Kristina Digman, Stina Wirsén, Gunna Grähs, Mati Lepp, Anna Höglund, Ilon Wikland, Lena Anderson, Maria Nilsson Thore, Lotta Geffenblad, Lisen Adbåge, Sarah Sheppard?
Barnkammarböckerna är en serie antologier som rymmer det allra bästa som finns att läsa för små barn, från vaggan upp i dagisåldern. Hittills finns Den blå, Den gröna, Den gyllene, Den röda, Den svarta, Den vita, Den gula, Den rosa, Min egen barnkammarbok samt Lilla barnkammarboken: Godnattvisor och Rim och ramsor för händer, fötter och kropp.

CD-skivans spår:
1. Far! Jag kan inte få upp min kokosnöt
2. Tio små indianer
3. Min ponny
4: I Medelhavet
5. Vattenvisan
6: Det gåtfulla folket
7. Kalle Teodor
8. Nöjd
9. Ägg
10. Skala banan
11. Mugge Bigge tuff tuff
12. Mitt lilla barn
13. Liten vaggvisa (Sov alla)
14. Jag är en liten undulat
15. Jag har en gammal faster
16. Lilla hästen Plopp
17. Styrman Karlssons äventyr med porslinspjäsen
18. Ibland går jag runt och trallar
19. Där uppe i gardinerna
20. Yllevisan
21. Ska vi byta?
22. Kroppen är en leksak
23. Mors lilla lathund
24. Har den äran idag
Bonus: Har den äran idag Sing-a-long.
Art: 606226

Varumärke

Barnkammaren

På Jollyroom hittar du fina sångböcker, presentset, CD-skivor och barninredning från härliga Barnkammaren. Barnkammaren lanserades 2013 och är utvecklat av Bonnier Group. Alla produkter från Barnkammaren har motiv som är illustrerade av gunilla Hansson och Charlotte Remel som är två av Sveriges mest välkända barnbokillustratörer. 

Se mer från Barnkammaren »