Tips – så klär du barnen i vårens nyheter!

Våren är äntligen här med alla fina nya vårkläder! I dagens inlägg presenterar vi vårens hetaste nyheter i form av härliga outfits för olika typ av aktivteter.

När de första knopparna syns på träden och hela skogen fylls med vitsippor, då är det hög tid att uppdatera barnens garderob igen. De tjocka vinterkläderna får ge plats åt tunna tröjor och färggranna skalplagg!

 

OUTFIT 1

Kläder för soliga promenader i skog och mark

Outfit-1.jpg
1. Lindberg Lingbo skaljacka 2. Didriksons Monte jacka  4. Puma Phase ryggsäck 
5. Nordbjørn skalbyxa 6. Burton keps 7. Lindberg Fjugesta hanskar 8. Tom Joule strumpor

Att ta en tur i skogen är alltid en uppskattad aktivitet under vårmånaderna. Med ett par sköna skalbyxor och en skyddande skaljacka kommer ditt barn hålla sig varm och torr under hela äventyret. Glöm inte att ta med ett mumsigt mellanmål också!

 

OUTFIT 2

Färgsprakande kläder för de mindre barnen

Outfit-2 rätt.jpg1. Mini A Ture Wally jacka 2. Mumin Sällskap tröja 3. Joha bib 
5. Tom Joule väska 6. Joha cardigan 7. Joha byxor 

Så här i början av våren kan vissa dagar fortfarande vara lite kyliga och en lekdag inomhus kan kännas mer lockande än en dag utomhus. Ett par mjuka byxor och en skön kofta kan då vara ett bra klädval för de lite mindre barnen att ha på sig. 

 

OUTFIT 3

Kittad för en kul dag på nöjesfältet

Outfit-3.jpg1. Levi's Kids Bermuda 510 jeans 2. Ralph Lauren ryggsäck  3. Replay Craig känga 
4. Lindberg Alby jacka 5. Levi's Kids T-shirt 6. Reima Touko keps 7. Spectrafence GPS-klocka

Nu börjar nöjesfälten öppna upp för säsongen och det är återigen dags att åka kuliga karuseller och äta massor av sockervadd! Kittar du ditt barn med en smart GPS-klocka behöver du inte oroa dig för att ni ska tappa bort varandra bland alla andra glada karusellåkare! 

 

OUTFIT 4

För de regniga vårdagarna

Outfit-4.jpg1. Didriksons Southwest regnhatt 2. Didriksons Pileglove vante  3. Reima Taika gummistövel 
4. Didriksons Slaskeman regnställ 5. Joha tröja ull 6. Didriksons Monte jacka 7. Skip Hop Zoo paraply

Under dagar när regnet öser ner är ett par galonisar ett bra klädval. Galon håller bra mot vatten och kan enkelt torkas av om det skulle bli smutsigt. Med ett underställ i ull håller sig barnet också både bekvämt och torrt, även efter allt hoppande i vattenpölar. 

 

_____________________________________________________

@Projektvasastan