Oskar & ellen – ger fantasin en knuff!

Ni har väl inte missat att vi fått in massor av nyheter från Oskar&Ellen!

De erbjuder en handgjord, högkvalitativ produkt, som är utformad för att vara rolig att leka med plus att den stimulerar fantasin!

Titta bara på den härliga sångpåsen, som innehåller 6 olika figurer, vill du ha fler så finns det figurer att köpa till! Sångerna som hör till är en blandning av fingerlekar och klassiska förskolesånger. Men självklart kan man låta fantasin sväva iväg och komma på sina egna sånger!

I Sagopåsarna hittar ni djur från bondgården, prinsar och prinsessor, och t.om en drake! Dessa figurer är härliga att ha med i leken och ger fantasin en knuff! Ger även inspiration till godnattsagorna, det kan inte bli bättre!

Ni hittar produkterna här: http://www.jollyroom.se/search?text=oskar&brand=Oskar%26ellen

sagopåse2 sagopåse3 sagopåse Oskar&EllenSångpåse2Oskar&EllenSångpåse