Populärast just nu!

Många har efterfrågat en lista med de populäraste produkterna just nu. Jag är såklart inte sen med att uppfylla detta och här kommer en lista med våra Fem-i-Topp-Produkter just nu.

1. BabyDan  Flex 5 Grind
Ja, vem gillar inte denna produkt?! Nu går vi mot mörkare och framför allt kallare tider, med andra ord sätter vi igång och eldar i våra kaminer därhemma, vad passar då bättre än en flexibel grindlösning som kan placeras framför kaminen, altandörr eller grill.

 

2. 2ME Åkpåse Kalix
Universal och rymlig åkpåse som passar alla barnvagnar och plånböcker.

 

 

3. Britax Hi-Way Viktor
Lätt och säker bilbarnstolar som passar i de allra flesta bilar, stora som små. Trots sin storlek är Hi-Way plusgodkänd upp till 25 kg vilket ger en lång användningstid. (Detta är dessutom Jollyrooms egna specialfärg, snygg va?!)

 

4. Korbell Blöjhink Startkit
Gratis är inte alltid gott, eller? Med Korbells startkit får du en praktisk och luktfri blöjhink, refill, 2-pack NUK nappar, 1 NUK nappflaska, 12 st desinfekterande våtservetter från AKLA och 24 NUK amningsinlägg. Perfekt startkit för de minsta.

 

5. Rätt Start BabyGym Pingu
Pingu- alla barns favorit. Ett mjukt babygym med en massa avtagbara leksaker för att på bästa sätt stimulera och aktivera din bebis. Vi förstår varför ni gillar detta babygymmet!