Sneak peak på vår adventskalender!

Den första morgonfrosten har redan brett ut sin kalla slöja över Sverige och det känns i luften att julen börjar närma sig. Och visst finns det inget bättre än att krypa upp i soffan med en varm kopp te och läsa ur Jollyroom-bloggen  Vi lanserar idag en ”sneak peak” på vår adventskalender som kommer köras igång lagom till den första december.

I kalendern kommer vi varje morgon kl. 9.00 släppa en ny produkt till ett kraftigt nedsatt pris (upp till 50% rabatt!). Klicka på kalendern nedan och försök lista ut vad som gömmer sig bakom varje lucka.

Med Jollyrooms adventskalender kan ni enkelt lösa årets julklappar till riktigt bra priser! Men de gäller endast 24 timmar så skynda er!

Spara gärna adventskalender-länken som ”favorit” i er webbläsare för att inte missa dessa deals när det är dags den första december!