Tummen upp: disney pixars bilar

Disneys Pixars Bilar 2 phar precis släppts på DVD. Att detta har blivit en succé har väl knappast undgått någon förälder och inte heller oss på Jollyroom.

Som alla Disneys filmer har även Bilar ett bakomliggande budskap nämligen att det inte är hur snabbt man kommer över mållinjen som räknas utan snarare vägen dit, det vill säga livet. Detta är något som huvudrollsinnehavaren, racerbilen Blixten McQueen, får lära sig då han en dag tvingas ta en omväg genom det lilla samhället Kylarköping, eller Radiator Springs som det heter i originalversionen. På sin resa träffar han nya härliga vänner i form av en gammal rostig bärgarbil vid namn Bärgarn, Sally, en läcker Porsche och inte minst den hemlighetsfulla Doc. Hudson. De nyfunna vännerna lär Blixten McQueen att det finns andra, viktigare saker i livet än fina priser, berömmelse och sponsring

Jollyroom säger Tummen Upp för Disney Pixars Bilar.


Gillar ditt barns bilar? Vilken är hans/hennes favoritkaraktär?