Bakom kulisserna: lagret

Hej alla ni fina läsare på bloggen!
Nu är det ett nytt år, och nya tag. Vilket år det har varit! Allt har gått i rasande fart, och vi växer fortfarande så det knakar. Sedan webshopens start för ett år sedan har vi nu växt och vi har nu över 25 anställda, och större vill vi bli!
I våra lokaler ute i Mölndal i Göteborg har vi hela vårt lager, kontor och butik. Här är hela styrkan samlad. Det som började med en liten del av byggnaden, har nu vuxit och vi har fått flytta in oss i hela byggnaden. Inte konstigt med tanke på att vi har Sveriges största sortiment av Barn- och Babyprodukter!

Under en vanlig arbetsdag kan det se ut såhär hos oss på Jollyroom!
Lagret jobbar på för att hinna skicka alla beställningar samma dag. Det ska fixas, plockas, emballeras och packas. De anställda på lagret kämpar på för att uppfylla våra höga servicekrav. Alla beställningar som kommer in innan kl. 17:30 ska skickas samma dag. Detta för att vi satsar på att ha branschens snabbaste leveranser!

Här har ni några av våra goa lageranställda i farten!

Varorna ska inlevereras från godsmottagningen.

En del av vårat nu väldigt stora lager!

Alla saker har sin plats bland de många småhyllorna.

Här packar vi varor för fullt, de ska hinna med postbilen samma dag.

fixa och trixa med alla småprylar.

 

Ett riktigt härligt gäng som jobbar tillsammans på lagret!