Jollyroom expanderar och växer med fler anställda!

Jollyroom är, som ni säkert vet, ett mycket växande och expanderande företag i barn- och babybranschen. Det sker mycket hos oss internt och vi är ständigt på jakt efter nya stjärnor till vår verksamhet. Just nu har vi så många som nio utannonserade tjänster. Alla tjänster är placerade i våra lokaler i Mölndal, nära Göteborgs centrum.

Vi vill tipsa er om att vi särskilt är på jakt efter en Branschexpert som har arbetat med barn- och babyprodukter professionellt inom butik, nätbutik, hos tillverkare eller importör. Kanske just du är personen vi letar efter? Eller kanske du har någon i din närhet som skulle passa perfekt i rollen?

Till alla våra tjänster söker vi affärsmässiga medarbetare som sporras av eget ansvar och tydliga mål. Vi erbjuder spännande och utvecklande positioner med betydande påverkan i ett företag med stora ambitioner. Hos oss arbetar du tillsammans med personer som har unik kompetens inom näthandel. År 1996 startade vi Komplett som idag är den största aktören inom näthandeln i Norden, med cirka 400 anställda och en omsättning på 4,5 mdkr. Den första januari 2011 lanserade vi Jollyroom.se och på knappt ett år har vi blivit ledande näthandlare i Sverige inom barn- och baby. Nu söker vi dig som vill vara med att fortsätta bygga Jollyroom och nå våra högt satta mål.

Läs vår annons:

http://www.jollyroom.se/kundservice/jobb/branschexpert

Om du har frågor runt tjänsten kan du maila till Terese, vår personalansvariga, via jobb@jollyroom.se
Känner du dig träffad och vill vara med oss på resan?
Då tycker vi att du skall söka till oss redan idag!