Vi gillar marint!

När vädret tillåter kan det vara skönt att komma ut lite i naturen! Något som många barn brukar tycka är roligt, är att åka förbi havet eller stranden, där man kan hitta på massor av skoj och göra roliga upptäckter! Kanske titta på fina snäckor och stenar, eller få syn på roliga djur!? Men trots att det är mysigt att komma ut är det fortfarande lite kyligt ute och det kan därför vara viktigt att anpassa klädsel och utrustning efter väder och vind!

Just nu har vi superfina vårkläder och tillbehör i bland annat det marina temat för alla små sötnosar! Så fint vid en utflykt med den lille!

Didriksons Galonmössa Southwest 119:- | Boob Bodysuit Tattoo 250:- | Lundmyr Overall Fleece 699:- | Britax Bärsele Mörkblå 995:- Lundmyr Baseballsko Vit Läder 399:- | Boob One-Piece Sailor 299:- Didriksons Jacka Jody ZigZag 499:- | Didriksons Byxa Navy 239:-Didriksons Galonvante Pileglove 119:-