Vinnare superpaketet!

Nu har vi äntligen gått igenom alla bidrag i vår tävling om superpaketet, hela 934 bidrag blev det!

Motiveringarna som vi har fått in från alla deltagare har vart väldigt fina, rörande, roliga och fängslande, och vi tycker att alla är vinnare i denna tävling som har den stora lyckan att få vara nära ett litet barn! Det finns däremot endast ett superpaket att vinna och personen vi har valt ut känns som en värdig vinnare då han vill ge bort paketet till sin fru, efter en jobbig tid med sjukskrivning och sjukhusbesök! Vi tror att detta paket hade underlättat parets vardag!

Här är det vinnande bidraget:

Min sambo väntar vårat första barn och är i vecka 30 nu. Hon har spenderat nästan två veckor inskriven på Karolinska och är nu sjukskriven på grund av beckenuppluckring. Jag lider med henne som behöver gå hemma hela dagarna, ha ont hela tiden och inte kunna sova. Hon skulle bli så otroligt lycklig och må så mycket bättre om hon slapp gå och tänka på att vi måste dra oss iväg för att inhandla alla dessa saker… samt att det inte är så ekonomiskt fördelaktikt att vara en sjukskriven barnskötare =(”  2012-03-13 10:51

Ett stort grattis till det vinnande bidraget och ett lika stort tack till alla som deltagit!