Baby & barn mässan i göteborg!

Nu börjar det dra ihop sig för Sveriges mest tongivande barnmässa i Göteborg. Baby & Barn Mässan på Svenska Mässan i Göteborg slår upp dörrarna den 22 – 24 Februari!

Detta är den stora mötesplatsen för alla som planerar att skaffa barn, väntar barn eller redan har barn. Evenemanget handlar om barn upp till sex år, och är en rolig och informativ tillställning där du kan hitta ALLT inom barn och baby! Mässan samlar över 130 utställare och experter att rådfråga, och det bjuds också på en hel massa roliga aktiviteter under hela helgen. Vi på Jollyroom kommer självklart vara på plats under mässan med en monter fylld med spännande erbjudanden och små överraskningar. Om du besöker mässan så glöm då inte att kika förbi vid vår monter och heja på oss. Mycket fina erbjudanden och små överraskningar för hela familjen väntar där! Det bästa är också att alla barn går in gratis, så gör Baby och barnmässan till ett roligt äventyr för hela familjen!

MÄSSANS ÖPPETTIDER
Fredag 22/2 kl 09.30-18:00
Lördag 23/2 kl 09.30-17:00
Söndag 24/2 kl 09:30-17:00