Vinnarna av bliss filtar!

Nu har vi utsett de 2 vinnarna i BLISS tävlingen, som båda vinner en filt från BLISS Sthlm! Tack alla tävlande!

Vinnarna är…

Joakim och Mattias! grattis!

Joakim
BLISS = Because Life Is So Special

Väntar i skrivande stund vårt första barn:
Ett fantastiskt äventyr som oss väntar,
Jag som bara går och längtar.
Mys och lek är det som lockar mest,
Då passar en filt från Bliss som bäst!

Mattias
BLISS står för Because Life Is So Special.

Väntar mitt första och sambons andra barn, och denna hade varit helt underbar till vår lilla bebis i magen som beräknas att komma i mars. Och eftersom mars är en månad som är rätt så kall så hade denna filten varit perfekt att vira runt den lilla när hen ska ligga i vagnen när man går på promenader, eller när man sitter i soffan med bebisen och gosar. Att få vinna en sån här till min först födde hade varit riktigt roligt, då jag gillade den bruna filten riktigt mycket. Så nu hoppas jag verkligen på tur, både att få överraska sambon med en sån här och att bebisen en dag kommer få ligga in viras i en sån gosig filt.

 

*VINNARNA KONTAKTAS VIA ANGIVEN MAILADRESS.