Brio!

Barn i alla åldrar förtjänar det bästa. Det är BRIO’s grundinställning. Och det är därför både material och design är av allra högsta kvalitet i deras leksaker, barnvagnar och andra produkter.  BRIO har tillverkat kvalitetsprodukter sedan slutet av 1800-talet. Allt sedan dess kombinerar de med innovation med en uttalad omsorg om både hantverk och produkter.

BRIO ser som sin uppgift att bidra till barnets utveckling genom att erbjuda bra, fantasistimulerande, pedagogiska leksaker. Med gediget hantverkskunnande utvecklar BRIO leksaker som alltid erbjuder lekglädje samtidigt som de tillgodoser de behov barnet har i olika utvecklingsfaser.

”Generationer av barn har kramat, slängt, dragit i och tuggat på våra leksaker. Vår inställning, förr som nu, är att barn i alla åldrar förtjänar att leka med de bästa produkterna när det gäller material och design. Ända sedan starten för 128 år sedan har vi satt kvalitet i första rummet.”

”Lek och lärande går därför som en röd tråd i alla koncept vi arbetar med, från en enskild leksak till hela system. Många vuxna kommer ihåg sina leksaker från BRIO. Därför brukar vi säga att vi skapar lyckliga barndomsminnen. Och vår förhoppning är att dagens barn upplever BRIO på samma sätt som man gjort i generationer. Då har vi lyckats.”

BRIO_2012_prams_pushchairs_intro_758x241px

BRIO_2012_stroller_intro_lighter

Brio_Babt_Krypa

BRIO_2012_syskonvagnar_intro_rev_758x241px

BRIO_2012_sittvagnar_intro_758x241px

Accessories_intro_758x241

BRIO_Baby_2012_kids_in_racecar_Race

brio

b2

b1

 Se hela vårt stora sortiment från BRIO här!