Bli först med en rykande färsk nyhet!

Idag, när värmen ligger som ett lock och solen lyser över ett (snart) helgfirande Göteborg, tycker vi på Jollyroom att det är extra roligt att få presentera en helt ny vagnmodell. Denna vagnnyhet är alldeles nyutkommen och vi är mycket glada (och spända) över att få visa de pinfärska bilderna på Beemoo Duo Premium!

 

Vagnen kommer i flertalet olika färger på klädsel, här visas svart och lila.

Beemoo duo premium bloggen lila

Beemo Duo Premium är en stilren ergonomisk utformad duovagn med teleskophandtag. Vagnen är lätt och smidig att köra och har ett silverfärgat aluminiumchassi. Sittdelen går att vända så att barnet kan åka både framlänges och baklänges. En riktigt bra egenskap för barn som gillar omväxling och trivs med att uppleva världen ur olika synvinklar!

Kort produktinformation:

Handtaget är vändbart och justerbart så att vagnen kan anpassas efter föraren och ge en bekväm körställning. Sittdelen är ergonomisk utformad vilket gör att barnet inte sover helt plant, utan i kupad rygg- och fotläge, detta läge sover de flesta barn bättre i. Liggdelen är stor, bekväm och rymlig. Vagnen är utrustad med lufthjul (fram; 30 cm, bak; 14 cm) som är punkteringsfria och dessutom medföljer även ett par snö/terränghjul.

Rekommenderad ålder: 0-4 år.

Max belastningsvikt: 17 kg.

Vikt: 12 kg.

Mått uppfälld: L80 x B60 x H98 cm

Mått hopfälld: L80 x B60 x H30 cm.

Höjd på styret: 98-115 cm.

Vid köp av Beemoo Duo Premium hos Jollyroom ingår följande:

– Sittvagn.

– Liggkorg med topptyg.

– En sufflett (flyttas mellan sittdelen och liggdelen).

– Regnskydd.

– Lufthjul och extra terränghjul.

– Maxi-Cosi Adapter, så att du enkelt kan flytta ditt Maxi-Cosi babyskydd direkt från bilen till vagnen.

Kika gärna in här på denna RIKTIGT fina produktnyhet: BEEMOO DUO PREMIUM

 

Missa inte detta tillfälle, utan gå in och titta på vagnen här