Planering för fulla muggar!

Ljumna sommarvindar blåser fortfarande utanför jollyroomkontorets vidöppna fönster, värmen håller verkligen i sig och det tar vi tacksamt emot, men på våra datorskärmar visas höstkollektioner och planering inför skridsko-, skid- och pulkasäsongen. Lite märkligt är det allt att fyllas av julkänsla så till den grad att man nästan känner smaken av glögg i munnen samtidigt som måsarna skriar utanför fönstret.

Vi ser alla dock väldigt mycket fram emot detta vinterhalvår, jösses vad mycket spännande saker vi har på lager! Håll koll på vår hemsida, facebooksida, nyhetsbrev och naturligtvis här på bloggen för uppdateringar och kampanjer angående hösten och vintern år 2013.

Vi startar redan nu med planering inför skolstarten och har bunkrat upp på lager med mängder av härliga prylar inför denna spännande och lustfyllda start på höstsäsongen år 2013!

Hör gärna av dig till oss här i kommentatorsfältet om du har några frågor eller önskemål, vi svarar gärna!

Kika in här för inspirerande och härliga produkter inför skolstarten!