Jollyroom miljardsatsar med litium

Jollyroom är en nätbutik för barn och baby som i år omsätter över 100 miljoner kronor på tre marknader. Med över 20 000 artiklar i lager har man det största lagerförda sortimentet i Norden. Nu tar man nästa tillväxtsteg och byter e-handelsplattform till Litium Studio och Litiums paketering för B2C e-handel – Litium Accelerator

– Vi väljer Litium Studio för öka säljdrivet i alla kanaler, inte minst i mobilen. Vårt mål är att växa till miljarden och det vill vi uppnå genom att satsa på ökad kundlojalitet, säger Ole Sauar, Vd på Jollyroom. Litium Studio har den prestanda som krävs och de verktyg vi behöver och i och med att vi får så mycket färdigbyggt kommer vi snabbt att kunna lansera mobilbutiken. Samtidigt som vi minskar våra utvecklingskostnader framöver. 

– Framtidens vinnare inom e-handel kommer tveklöst vara de som lyckas behålla kunder över längre tid, säger Henrik Lundin, produktchef på Litium. Att Jollyroom väljer Litium Studio och Litiums Accelerator är ytterligare ett bevis på att paketering fungerar även för stora nätbutiker. Ingen vill ha en lösning som till 80 % är skräddarsydd och medför stora underhållskostnader, man vill lägga sin budget på att skapa unika kundvärden – inte koda tekniska lösningar. 

Litiums Acceleratorer är paketeringar för affärskritisk e-handel, som gör att man kommer igång snabbt med rätt funktioner till lägre kostnader. Allt från sök till kassa är designat för att fungera lika bra på datorn som i mobilen. 

Projektet kommer att genomföras av Litiums partner iStone Cross Commerce. 

För mer information kontakta: 

Ole Sauar, Vd Jollyroom
E-post: ole.sauar@jollyroom.se
Mobil: +46 701 88 88 82 

Henrik Lundin, Produktchef Litium
E-post: Henrik.lundin@litium.se
Mobil: 070-973 42 31

Om Jollyroom Jollyroom erbjuder Nordens största utbud inom barn- och babyprodukter. Jollyroom har marknadens största lagerförda sortiment för snabb leverans till kunder. Nätbutiken är alltid öppen och ger tillgång till vårt kompletta sortiment av kända och kvalitetssäkrade varumärken.
www.jollyroom.se , www.jollyroom.no, www.jollyroom.dk

Om Litium Litium Affärskommunikation med produktsviten Litium Studio är idag ledande leverantör när det gäller paketerade lösningar för e-handel och produkthantering i Sverige.

Adidas, Bonnier Gaming, Gudrun Sjödén och Stayhard  är några av kunderna. Litiums huvudägare är FastPartner som är listade på NASDAQOMX MidCap.

För mer information, se www.litium.se