Ny hudvårdsserie från sophie the giraffe!

Äntligen har vi fått in den nya hudvårdsserien från världskända Sophie The Giraffe! De lilla Giraffen Sophie finns sedan tidigare i flera olika varianter som leksak, bitleksak och skallra, och man lanserar nu även hudvårdsserien Sophie La Girafe Baby. I serien ingår ansiktskräm, barriärkräm, body lotion, baby oil, bubble bath och hair & body wash.

Även om serien heter Baby så är den också tänkt att funka lika bra för större barn och vuxna med känslig hud. Sophie la Girafe Baby har bara naturliga och rena produkter och är ecocertifierat eftersom 99,4 procent av ingredienserna är naturliga. Samtliga produkter är fria från GMO (genetiskt modifierade organismer), nanopartiklar, syntetiska parfymer eller färgämnen, animaliska ingredienser, ftalater, parabener, klor, natriumlauryletersulfat, metylisotiazolin triklosan, propylenglykol, benzobarbital, fenoxietanol och petrokemikalier. De är också fria från gluten, nötter, doftallergener och starka eteriska oljor.

Klicka HÄR för att se hela sortimentet från Sophie The Giraffe!