Vårens trender i barnrummet!

Trender som syns i barnrummet i vår?
Pastell, lekfulla accentfärger, grafiska mönster, origami (ex. pomoms, honeycombs m.m) Vi fortsätter se mycket pastellfärger i barnrummet. Även mönstrade tapeter ser vi en del av, ex Majvillan.

Årets färg?
Årets färg 2014 utsåg Pantone till Radiant orchid. Syns en del i inredning mer längre fram, och även en del i kläder och vagnar osv.

Vad kommer vi satsa mer på inom inredning till barnrummet?
Vi kommer satsa mycket på förvaring. Förvaring är a och o i barnrummet, och det ser vi också en stor efterfrågan på. Belysning är ett annat område som vi kommer satsa mer på. Lampor i alla olika former och varianter komer vi få se mer av. Sedan är även möbler och framförallt sängar något som vi kommer utöka mycket inom. Vi har ett bra sortiment på spjälsängar, men vi vill satsa mer på juniorsängar i olika former.

Nya varumärken?
Hoppekids och Lifetime kidsrooms är exempel på två nya stora barnds som vi har tagit in på inredningssidan. Det är många nya spännande märken på gång in. Även mycket nytt från våra stora välkända märken som Sebra, Silly U, kids Concept, rice, SneDesign, 3Sprouts osv.

inredning-ss14

Här ser vi också de grafiska mönstren från exempelvis Elodie Details, och en origamilampa från Sebra. Även en del dammiga pastelltoner ser vi från Sebra som kommit ut med mycket nytt här i vår.

Sugen på att se mer inredning? Klicka in HÄR för att se hela vårt sortiment!