Jollyroom slår upp portarna i finland!

Det svenska näthandelsföretaget Jollyroom fortsätter sin expansion inom barn- och babybranschen och lanserar nu sin nätbutik i ytterligare ett nordiskt land – Finland. Det blir den fjärde marknaden för nätbutiken att etablera sig i. I januari 2011 lanserades Jollyroom.se, som på knappt ett år blev ledande näthandlare i Sverige inom barn och baby. Sedan dess har Jollyroom.no och Jollyroom.dk lanserats och nu har man slagit upp portarna även i Finland.

I Finland föds det omkring 60 000 barn varje år. Och det är här som Jollyroom kommer in i bilden.

– ”Vi vill vara föräldrarnas främsta val när det kommer till produkter för barnfamiljen.” Säger Iina Holopainen, marknadsansvarig för Jollyroom.fi

Det finns en stor  potential i den Finska marknaden. Finländarna har blivit allt mer vana onlinekunder och handlar allt mer genom e-handel. Men köpbeteendet i Finland skiljer sig en del mot övriga Norden. Till exempel när det gäller betalningslösningar. Direktbetalning är vanligt betalningssätt i Finland, och detta erbjuder Jollyroom självklart till sina finska kunder tillsammans med kortbetalning samt faktura via Klarna.

Jollyroom har på kort tid blivit en uppstickare inom den tidigare mer traditionella barn- och babybranschen. Med över 20 000 artiklar i lager har man det största
lagerförda sortimentet i hela Norden. Jollyrooms ambition är att bli den ledande nätbutiken inom barn- och babybranschen i Norden.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Iina Holopainen, Marknadsansvarig Jollyroom.fi
Mailto: iina.holopainen@jollyroom.fi