Ciff: copenhagen international fashion fair!

Vi var nere i Köpenhamn på CIFF, den största modemässan för barn i Skandinavien. Där plockade vi höstens härligaste trender för alla underbara kids! Vi inhämtade massor av inspiration, och här kan även du inspireras och ta del av vår upplevelse av nordiska varumärken som andas skandinavisk design. Här hittar du även lite tips inför höstens trender från vår category manager inom Barnkläder – Erika Lindahl.

erika4
Jag gissar på att många där ute förbereder er för dagisstart eller skolstart efter ett långt, härligt och soligt sommarlov. Funktion, Färg och Fantasi är tre ord som sammanfattar höstmodet för barn och baby riktigt bra. Vi har i år valt att satsa på mycket bas plagg som går att mixa och matcha, materialen ska vara mjuka mot barnets hud och tåla livliga lekar och många tvättar.  Jag tänkte dela med mig av en liten checklista för vad du inte bör missa i ditt barns höstgarderob:

  • Fleecejacka
  • Vindoverall
  • Regnställ
  • Underställ: satsa på ull som är temperaturreglerande och fukttransporterande.
  • Gummistövlar
  • Riktigt bra kängor
  • Vinteroverall
  • Tuffa och funktionella Accessoarer

Veckorna framöver blir helt klart spännande hos oss, håll utkik efter höst- och vinterkollektioner från Didriksons, Geggamoja, Name it, Viking och Reima. Jag vill även passa på att slå ett slag för Hust & Claire, ett nytt danskt varumärke hos oss. Deras höstkollektion är HEEEELT fantastisk. Med det sagt så ser jag fram emot en spännande höst med massor av härliga höstkläder! // Erika Lindahl: Category Manager för kläder- och skor på Jollyroom

Vill du ta del av mer inspiration och trendspaning från CIFF? Klicka in HÄR där vi samlat allt på ett ställe!