Lammskinn mot allergier

I dagens samhälle där allergier blir allt vanligare, kan det vara skönt att veta att det ibland kommer enkla metoder för att minska riskerna. Tyska forskare har nämligen presenterat nya resultat som visar att lammskinn motverkar allergier hos barn. Dagens medicin skriver att det kan vara en enkel metod att minska risken för allergi och astma, genom att låta ens spädbarn sova på lammskinn. Det ulliga materialet är en utmärkt plats för mikroorganismer som kan hjälpa barn att utveckla ett starkare immunförsvar. Resultaten visar att barn som hade sovit på päls, hade betydligt färre astmadiagnoser än barn som inte sovit på en päls.

Varför inte göra det skönt och mysigt för din bebis, samtidigt som du kan motverka framtida allergier. Hos Jollyroom hittar du flera olika lammskinn som kan bidra till just detta.

Klicka HÄR för att hitta din favorit.