Halloween hos jollyroom

I USA är det här barnens stora högtid, nästan i klass med julen hos vissa.

Halloweenfester anordnas lite överallt och vuxna som barn klär ut sig. I staden Salem i Massachusetts anordnas årligen en stor Halloweenparad, under hela oktober så kan man knappt köra igenom staden för att förberedelserna är så stora, och många människor strömmar till staden. Varför är den då så populär inför Halloween? Jo, det är en häxstad! När de skulle börja bygga större hus i staden för många år sedan, så hittade de gamla fängelsehålor från sent 1600-tal där de höll påstådda häxor fängslade. Idag har staden otaliga häxmuseum att besöka, samt underbara utklädningsbutiker!

Många barn älskar denna högtid som kommit hit från USA, kanske på grund av  allt det härligt, läskiga godiset som man får äta i mängder.

Men vi tycker att klä ut sig är det roligaste som finns, och vi hoppas att barnen också älskar detta! Därför samlar vi alla roliga utklädningsprylar på en och samma sida! Här finns inte bara prylar inför Halloween men också Emils Mysse och Bysse och Pippis skor och flätor, allt för att göra lekstunden roligare! Här kan du också hitta söta juldräkter inför december!

Vad ska du klä ut dig till i år?

Hitta inspiration HÄR