Leksaksmässan i nürnberg: frozen!

Vi är på den stora leksaksmässan i Nürnberg och letar efter härliga nyheter och inspiration till kommande sortiment inom leksaker.

2014 års stora succé inom leksaksbranschen var Frozen eller Frost som filmen heter på svenska. Disneyfilmen blev en hit över hela världen, och självklart också leksakerna med tema från filmen. Under julhandeln var Frozen-produkterna de mest eftertraktade och gick åt som smör. Leksaker, dockor, pysselböcker, kläder, bäddset, ryggsäckar – ja allt skulle vara Frozen! Och Frozen fortsätter även starkt under 2015 i flera olika varianter. Bland annat kalasprodukterna i temat blir ännu mer poppis, då många barn önskar sig ett frozen-kalas när de fyller år.

Här kommer en Frozen-spaning från Leksaksmnässan i Nürnberg där vi befinner oss just nu!

Fotografi 5 (2)Fotografi 4 (2)Fotografi 5  Fotografi 3