Sneak peek - Bbhugme

Bbhugme är kudden som stöder och växer med dig och din baby under graviditet, amning och kvalitetstid (t.ex. kel och lek) med din baby. Bbhugme är designad och utvecklad av tre norska, kvinnliga kiropraktiker och entreprenörer, som specialiserat sig inom muskel- och skelettbesvär hos barn och gravida. 


Bbugme är en multikudde som under din graviditet fungerar som ett mjukt kroppsstöd, som hjälper till att avlasta de mest kritiska områden som mage, bäckenet, korsrygg, knän och vrister. Ungefär 9 av 10 kvinnor lider av ryggsmärtor eller bäckenrelaterad smärta eller obehag under sin graviditet. Forskning visar också att många fortsätter att lida i flera år, även efter att babyn är född. Gravida med foglossning och ryggplågor har ofta nedsatt sömnkvalitet på grund av de inte hittar några bra vilolägen, som avlastar kroppen. Bbhugme är speciellt designad för att hjälpa gravida just med detta!

 

bbhugme dusty pink_lemon_zpspbkbbw9g.jpg

Bbhugeme kan även användas som amningskudde och ger då stöd och komfort till både dig och din baby. Tack vare kuddens naturliga, mjuka och miljövänliga material formar den sig enkelt efter kroppen och får dig att slappna av bättre i nacke och axlar samtidigt som din baby ligger tryggt och skönt under amningstiden. Kudden är ergonomiskt anpassad till att passa praktiskt taget alla olika kroppstyper.

Snart finns Bbhugme hos oss, håll utkik på Jollyroom.se