UBBI blöjhink – En prisbelönt favorit i nya färger!

UBBI blöjhink finns nu äntligen i nya färger! Lila, sand, röd och cerise är varma toner som kompletterar UBBIs redan sprudlande färgpalett. Den funktionella blöjhinken är det perfekta alternativet för dig som vill vara säker på att ingen dålig lukt sprids och samtidigt vill inreda med stil. UBBI blöjhinkar är utformade för att vara enkla att använda och därmed underlätta vardagen för föräldrar.

Vem vill inte hindra att lukten av gammal blöja sprids? UBBI blöjhink är därför tillverkad av stål och har förslutande gummipackningar. För ytterligare säkerhet finns även ett barnlås på blöjhinken. Den kräver ingen särskild refillpåse, utan vilken vanlig plastpåse som helst går bra. Ett stort plus är även att UBBI blöjhink är lätt att använda och rengöra.

UBBI klar.jpg

UBBI blöjhink finns i flera trendiga färger och är flerfaldigt prisbelönad för sin genomtänkta design. Vi tycker att blöjhinken är en både praktisk och snygg inredningsdetalj som vi rekommenderar tillsammans med dess tillbehör UBBI tygpåse

Mammabloggaren Linnéa Granström har testat UBBI Blöjhink och skrivit ett inlägg om dess funktioner vilket du kan läsa mer om HÄR.

Alla färger finns såklart på Jollyroom.se