Jollypanelen: Det ultimata Mello-myset!

Jollypanelen är Jollyrooms egen bloggpanel, där några av Sveriges mest omtyckta och lästa bloggare ingår. Isabella Sköldmark driver bloggen Rustaupp, där hon skriver om inredning, design och livet som mamma. Hennes bloggområde i Jollypanelen är leksaker, då hon brinner för just färg, form, kreativitet och fantasi. I nedan inlägg får vi tips om hur man skapar det ultimata Mello-myset.

Äntligen är det Melodifestivalstider till vår familjs stora glädje. För barnen är detta höjdpunkten på hela året! Enligt tradition firar vi detta på vårt eget lilla sätt - vi bär ner madrasser, täcken samt påslakan och sover i vardagsrummet, poppar popcorn och myser.

Det är så otroligt mysigt när vi gör så här och extra roligt skall det bli eftersom minstingen är med och sjunger loss framöver teven. Jag ser väldigt mycket fram emot dessa kvällar, då de ger tid till mycket kramande med de små och ett och annat kuddkrig i Mello-pauserna. 

 

MelloThumb.jpg

 

Det har sprungits upp och ner ett hundratals gånger från övervåningen med både täcken och kuddar. Mello-kvällarna förbereds genom att bädda iordning inne i vardagsrummet, inhandla lite lördagsgott och hoppa i myskläderna.

Mello.jpg

Barnen laddar även upp inför kvällarna med virkade små vänner som det busas, fikas och spelas gitarr med för fulla muggar. Så speciellt mycket glitter och glamour är det kanske inte här hemma, men desto mysigare kommer vi att ha tillsammans när vi campar i vardagsrummet! 

Påslakan, kuddar och andra produkter till ditt Mello-mys hittar du på Jollyroom.se!

jollypanelen_isabella_rustaupp.png/Isabella, rustaupp.blogg.se