Internationella barnboksdagen

Till minne av HC Andersens födelsedag och för att uppmärksamma barn- och ungdomslitteratur samt att inspirera till läsning firas internationella barndboksdagen. Vi tipsar om några riktigt populära böcker.

Barnkammarboken till sagostunden

För sagostunden eller sångstunden är barnkammarböckerna väldigt populära. Den första barnkammarboken kom ut 1989 och efter det har en strid ström barnkammarböcker publicerats. Förutom klassiska sagor så finns det sångböcker som blivit en stor stuccé bland barnen. Barnkammarböckerna är en serie antologier som rymmer det allra bästa som finns att läsa för små barn, från bebis upp i dagisåldern..
Idag finns det hela tio olika färger i Barnkammarboksserien, en fylla-i-bok samt Lilla barnkammarboken som är i lite mindre format.

barnbok.jpg

Kids Concept Pixibok Barnkammaren är sju söta samlade små pixbarnkammarböcker med olika teman: Ramsor och lekar, Sagor, Sånger och visor, Fordon, Djur, Verser och dikter och Titta, peka ramsa.
Sagostunden är en skön avkoppling där man i lugn och ro kan umgås med sitt barn. På Jollyroom.se kan ni hitta ännu fler av de klassiska barnkammarböckerna från Micki.

bokeeeee.jpg

Bildkälla: barnkammarboken.se