Bloggerskan Liw Olausson recenserar Beemoo Maxi Travel Lux 2

Ja, jag skulle ju berätta om vår senaste vagn! Nu har vi rullat den i några veckor och kan ge en ärlig bild av den. Kan börja med att berätta att den heter Beemoo Maxi Travel Lux 2, sittvagn. Man kan dock köpa till en liggdel också.

Jag måste säga att vi är över förväntan nöjda med vagnen Beemoo Maxi Travel Lux 2, ibland brukar priset visa lite på vad man kan förvänta sig men den här måste vara felprisad 😉 Helt klart värd dom få kronorna den kostar.

beemoo-vagn-barnvagn_780X500.jpg

Sittdelen är vändbar både bakåt och framåt, det är en väldigt enkel manöver dessutom. 5-punktsbälte som är ett måste får klätterapa, ingår såklart. Sufletten är stor och med tittlucka.

beemoo-barnvagn_780X500.jpgEn anledning till vi valde den här vagnen är för att vi har en ergonomis sittdel i vår andra vagn och ville ha en med full liggläge eftersom han växer och ska sova i vagn på förskolan dessutom. Han sover bättre i det. Så fotstödet är fällbart alltså.

beemoo-sittvagnl_780X500.jpg

Bygeln är inte bara snygg utan smart med sin funktion att vända bort utan att ta av hela.

beemoo-vagn_780X500.jpg

Styret är justerbart.

beemoo_780X500.jpg

Man fäller ryggen enkelt med en flärp här bak och när den ska upp puttar man bara upp den.

sist_780X500.jpg

En sovande Aaron, gott om plats och han sover extra länge i den här.

Som sagt, helt klart sina pengar, en stabil vagn med många smarta funktion och design som påminner om dyrare designvagnar. Tycker den är riktigt snygg och tyget känns bra och verkar vara lätt att torka av. Stor varukorg är också ett plus. Hittar faktiskt inga minusgrejer med denna vagn, möjlighet lufthjulen isåfall. Att det kan bli punka.

Ni hittar vagnen på Jollyroom.

 

Liw Olausson