Black Friday 2017

 • Vad är Black Friday?

  Black Friday kommer ursprungligen från USA och infaller dagen efter Thanksgiving, som alltid firas den fjärde torsdagen i november. Dagen ses ofta som den officiella starten på julhandeln, då många butiker rear ut stora delar av sitt sortiment. Det har uppskattats att det under årligen säljs produkter för över 500 miljarder kronor under dagen, vilket gör Black Friday till den globalt största shoppingdagen på hela året. På senare år har Black Friday även fått fäste i Norden och ökar i popularitet för varje år som går. Både på internet och i fysiska butiker är dagen fylld av fantastiska erbjudanden. Du kan finna allt från hemelektronik och barnkläder till leksaker till riktiga kampanjpriser. År 2016 uppmättes den största Black Friday-försäljningen någonsin i Sverige. Så du kan räkna med att det kommer vara högt tryck även i år!

  När är Black Friday 2017?

  År 2017 infaller Black Friday på fredagen den 24e november.

  Black Friday på Jollyroom

  Självklart har vi även Black Friday här på Jollyroom. När klockan slår 00.01 fredagen den 24e november går startskottet. Då släpper vi våra fantastiska erbjudanden på allt från bilstolar och barnvagnar till leksaker och barnkläder från marknadens kändaste varumärken. Här finner du ett stort urval av produkter från märken som Disney Frozen, Didriksons, Lego, Stiga och Babblarna. Så var redo, och missa inte din chans att fynda våra populära produkter till otroliga kampanjpriser.

  Psst… Du har väl inte heller missat att du kan finna grymma erbjudanden på våra produkter under hela vecka 47? Redan den 20 november återkommer nämligen vårt populära koncept BlackWeek!

Produkten har lagts i kundvagnen
Produkterna har lagts till i varukorgen
--%>