amy_name

amy

jonathan-wish

 

 

 

 

Den lilla sångfågeln

Hejsan, jag heter Amy och är 3 år. Det bästa jag vet är att sjunga och dansa. Spelar ingen roll om det är till radio, TV eller Youtube, men helst till Disney-filmer. Just nu håller jag på att lära mig låten "Let it go" från Disney-filmen Frost. Älskar också att pyssla, rita läskiga monster och bygga med Lego! På denna sida har jag satt ihop alla mina önskningar till tomten. Kanske tycker ditt barn om samma saker som jag?

 

 

Just nu kan ni se mig i Jollyrooms nya reklamfilm som går på Kanal 5.

 

   

 

 

"I julklapp önskar jag mig Pippis apa"

Amy, 3 år

 

Önskelistan

Nedanför hittar du en liten del av min önskelista. För att se hela listan klickar du på "se hela önskelistan". Jag har också valt ut några av mina favoritkategorier som du måste spana in här under!

 

amy_image7

1. Sebra Lampa Papper Large  2. Leklyckan Bordslampa Rådjur   3. Majvillan Poster Blueberry Bird
4. Jabadabado Ljusslinga Prickig  5. Littlephant Vimpel Alphabet on a String  6. Sebra Utdragbar Baby- och Juniorsäng Kili
7. Jolly Gunghäst  8. Pippi Dockhus Villa Villekulla med Lekmatta  9. Jellycat Gris Cordy Roy

 

 

disney

Disney

Jag har Disney Cars-bilen, en Olaf-figur från Frozen, en ryggsäck från Flygplan, Nalle Puh-böcker, Princess Sofias slott, massor av Disney-lego, en Ariel-docka, ett King Louie-mjukisdjur. Ja, ni fattar – jag älskar Disney! Klicka på bilden för att se alla leksaker från Disney.

Lego

Lego

Jag älskar att bygga med Lego! Har byggt en egen bondgård med massor av djur. Runt bondgården ligger den mörka skogen där monstrena bor. Men det gör inget för Lego-poliserna vaktar djuren! Klicka på bilden för att se Duplo, Lego City, Lego Friends och många fler Lego-produkter.

 

musik

Musikinstrument

Sjunga och dansa är det roligaste jag vet. Jag kan sjunga med till de flesta Disney-låtar och till de låtar som pappa spelar på gitarren. Klicka på bilden för att se fler trumset, pianon, gitarrer och andra musikinstrument för barn.

action

Figurer och dockor

Mina Monster High-dockor, Elsa och Lisa, är superhjältar och brukar hjälpa Lego-poliserna att slåss mot de läskiga monstren. Men oftast är monstren snälla och då får de kakor istället. Klicka på bilden för att se Monster High, Turtles, My Little Pony och massor av andra figurer.

 

 

 

amy_image6

amy_image1

amy_image5

amy_image4

 

 

Kidsens önskelistor

Om ditt barn inte önskar sig samma som mig kolla in Alfreds, Latifehs och Jonathans önskelistor nedan också!

alfred

latifeh

jonathan

 

Produkten har lagts i kundvagnen
Produkterna har lagts till i varukorgen