Lego_logo.jpg

LEGO® - Vi guidar dig

 

Släpp lös fantasin - Bygg och lek med Lego

Se hit alla som älskar Lego - både barn och vuxna, här har vi samlat en LEGO-guide som hjälper dig att navigera mellan alla olika LEGO-typer. LEGO är älskat av många och en stående favorit hos barn. Valmöjligheterna är många, och att ge bort LEGO som present är alltid en favorit.

Lego_figurSE.png

 

Rätt LEGO för rätt ålder

Lego_1-4.png

LEGO 1-4 år

För dom allra yngsta passar LEGO Duplo perfekt, eftersom bitarna är lite större och enklare att hantera. LEGO Duplo hjälper ditt barn i utvecklingen av finmotorik och fantasi. En utmärkt introduktion till LEGO-världen.

Lego_5.png

LEGO 5-8 år

För barn i denna åldern har vi LEGO Juniors - Bitarna är i vanlig LEGO-storlek, men något enklare att satta ihop. Även LEGO Creator, City och Friends passar bra i övergången till LEGO för dom äldre.

Lego_8.png

LEGO 8+ år

Samtidigt som barnet växer, växer även svårighetsgraden på LEGO. För de äldsta barnen vill vi tipsa om LEGO Technic, Chima och Ninjago, men också film-LEGO - lek med scener från filmer som Star Wars och Marvel!

 

 

Bäst LEGO för ditt barns intresse

 

6lego.png

LEGO Duplo - För småttingarna

LEGO Duplo är byggklossar och figurer i större format anpassade för de allra minsta! Passar perfekt till barn mellan 2-6 år.

7lego.png

LEGO Friends - I vänskapens tecken

LEGO Friends består av de fem vännerna Olivia, Stephanie, Emma, Andrea och Mia. Möt dem för skoj och lek i staden Heartlake.

8lego.png

LEGO Technic - För den tekniske

Något mer avancerat LEGO för de lite äldre barnen. Bygg ihop tekniska modeller med finurliga och häftiga funktioner!

 

9lego.png

LEGO City - Bygg din helt egna stad

LEGO City är en av LEGOs mest populära serier. Bygg upp din egen stad med alla hus och fordon du kan tänka dig, från flygplats och järnväg till polis, brandkår och sjukhus.

10lego.png

LEGO Chima - För de äventyrslystna

LEGO Chima består av äventyr och magi, med djurliknande invånare som är en del av olika krigande stammar. LEGO Chima passar utmärkt för de lite äldre barnen.

11lego.png

LEGO Star Wars - Stjärnornas krig

Darth Vader, Luke Skywalker, Prinsessan Leia och Han Solo är lika populära bland barnen i dag som förr. Lek i en galax långt borta på dina favoritrymdskepp och planeter.

 

12lego.png

LEGO Creator - Lev ut din fantasi

Utveckla barnets kreativitet med LEGO Creator. Testa din byggförmåga och skapa häftiga fordon och byggnader. Passar 6-12 åringen.

lego-superheroes.png

LEGO Super Heroes - För hjältarna

Barnens alla superhjältar hittar du här! Bekämpa världens alla skurkar med hjältar som Spider-Man, Captain America, Superman och Batman!

14lego.png

LEGO Ninjago - Goda vs onda

Goda ninjor kämpar mot de onda skurkarnas robotar och maskiner i Ninjago-staden. Här kan barnen bygga, leka och spela tillsammans.

 

15lego.png

LEGO Ninja Turtles - En för alla

Här hittar du allt LEGO med Ninja Turtles. Häng med Leonardo, Raphael, Donatello och Michelangelo på äventyr när de kämpar mot ondskan.

16lego.png

LEGO Movie - Allting är så mäktigt

Emmett är en helt vanlig LEGO-figur som blir indragen i ett extraordinärt äventyr som Den Utvalde. Hjälp honom rädda LEGO-universumet!

17lego.png

LEGO Hero Factory - Rädda Världen

För de lite äldre barnen passar Hero Factory perfekt. Välj din hjälte, ta plats i stridsmaskinerna och kämpa emot odjuren som invaderar Antropolis.

 

18lego.png

LEGO Galaxy Squad - Strid i rymden

Det finns många faror i yttre rymden, och det är något som Galaxy Squad teamen får uppleva när de ställs emot farliga rymdkryp som måste förintas till varje pris!

19lego.png

LEGO The Hobbit - Äventyret börjar

Följ med Bilbo, Torin Ekensköld och hans dvärgkompani på deras resa till det Ensamma Berget för att återta deras hem och besegra den eldsprutande draken Smaug.

20lego.png

LEGO Lord of the Rings

Häng med Frodo, Gandalf och deras vänner på en magisk resa genom Midgård och hjälp dem vinna över Saurons ondska. Passar fint till den 8-14 åringen.

 

21lego.png

LEGO Juniors - En första upplevelse

LEGO Juniors passar dem som nosar på LEGO för första gången! De lättbyggda bitarna fungerar perfekt som en introduktion in till LEGOs härliga värld. Från 4 år.

22lego.png

LEGO Castle - I sagornas värld

Ta din plats bland kungens tappra riddare och kämpa mot drakar och draksoldaterna som vill ta makten i äkta medeltida stil i denna sagolika värld.

23lego.png

LEGO Mindstorms - Avancerat bygge

Skapa robotar som gör vad du vill. Släpp loss din kreativa sida och låt fantasin flöda med LEGOs mest avancerade teknik. För de äldre barnen över 10 år.

 

 

Lego_förvaring.jpg

LEGO Förvaring - Inred och sortera

Ordna upp ditt hem och ge det en unik, personlig prägel genom att använda dig av LEGO förvaring. Vi har massor av lådor, matboxar och andra förvaringslösningar i LEGO form.

Lego_wear.jpg

LEGO Wear - Klädsel till barnen

Klä ditt barn i LEGO Wear, bekväma och funktionella kläder i hög kvalité utrustade för att klara av barnens vilda lek, både inne och ute. Hitta plaggen här!

 

Produkten har lagts i kundvagnen
Produkterna har lagts till i varukorgen