Allting till barnens underbara utelek!

Utomhuslek står högst upp på barnens lista och varje dag är ett nytt äventyr med en ny utelek. Hitta allt till barnens vilda utelek här!

cyklar.jpg

Barncyklar

Barncyklar för utelek och alla åldrar. Följ barnens utveckling från balanscykel till dagen då ditt barn kan cykla helt själv! 

lekhusotalt.jpg

Lekstugor & lektält

Låt trädgården agera som ett extra lekrum med lek och bus i lekstugor och lektält! 

elbilar.jpg

Elbilar & elfordon för barn

Låt den lilla chauffören köra runt på sin coola elbil, elfordon, barnmotorcykel eller fyrhjuling.

sport.jpg

Sportutrustning för barn

Utrustning för utelek, sport, rörelse och barns springglada ben! Idrott som fotboll, innebandy och tennis går lika bra att spela i trädgården som på gården.

gungor.jpg

Gungor

En barngunga är den perfekta utomhusaktivteten och kan stimulera ditt barn i timmar. Låt ditt barn uppleva friheten i att gunga och välj bland babygungor och barngungor för de lite äldre barnen.

gabilar.jpg

Gåbilar & trampfordon

Gåbilen och trampfordonet passar lika bra för barnens utomhuslek som inomhuslek och valmöjligheterna är många! Trä, plåt, plast eller trä? Vilken är er barns favorit? Välj och vraka bland klassiska Bobby car till retro gåbilar i plåt.  

 

pooler-badlek.jpg

Pooler & vattenlek

Svalka av bebisen i babypoolen med UV-skydd, öva ditt barn att simma eller låt hela familjen svalka sig en het sommardag! 

sandlador.jpg

Sandlådor

I sandlådan tar skapandet form, lek affär, bygg sandslott eller sandtårtor, en barnspann och en barnspade ger utrymme till många timmars utelek för både barn och babyn!  

 

sandlek.jpg

Sandleksaker

Med barnhink, barnspade och sandformar kan ditt barn skapa härliga konstverk i sanden. Barnens sandlek kan pågå från morgon till kväll!

Gå till all utelek

Produkten har lagts i kundvagnen
Produkterna har lagts till i varukorgen