bloggare_topp-frida-fahrman

test-side_line

Frida Fahrman är moderedaktör, modebloggare och mamma till Nils. Frida har stort intresse för inredning och har en fallenhet för matcha snygga outfits till barn.
 

 Fridas favoritplagg för barnen!

Frida har valt ut några av hennes favoritplagg för barnen och matchat upp de i ursöta kombinationer. Klicka på outfiten för att shoppa Fridas favoritplagg!

outfit-1

outfit-2

outfit-3

outfit-4

outfit-5-2
 

Fixa barnrummet

Re-post från Frida Fahrmans blogg. I Fridas blogg får vi ibland se en inblick i hennes mycket inspirerande hem. Nedan förklarar Frida hur hon tänker när hon inreder ett barnrum:

frida-fahrman-1

frida-fahrman-2

I Nils rum har jag också satsat på förvaring, det gamla hålet i väggen för kyl/frys blev platsbyggda hyllor för böcker, leksaker och många roliga kartonger att fylla med spännande saker, nytt under varje lock och det uppskattas kan jag säga.

fridas-favoriter-4

Den här månaden har jag valt ut mina favoriter för barnrummet hos Jollyroom. 1. NG Babyvimpel 2. Sebra Metallgalgar 3. Brigbys lejonhuvud 4. Elodie Details StoreMyStuff 5. Djeco mobil White birds 6. Kids Concept kista Star 7. Kids Concept pappbox Star 8. Sebra Kili säng

När det kommer till barnrum så gillar jag just nu grått som bas, och därefter addera en accentfärg. Så har jag gjort i Nils rum, det är egentligen grått och vitt som är basen, i matta, gardin, golv, säng osv. Sen får turkost ta för sig på andra sätt. Jag har valt  just den kombinationen, av en slump…eller inte, samma som jag hade i mitt första flickrum faktiskt. Men jag tycker att grått faller sig fint även med andra toner av grönt, blått och rosa.

Leksaker köper jag faktiskt inte, vi har mycket från när vi var små, mina gamla My Little Ponys, eller saker han fått, det behövs liksom inte köpas känner jag. Jag har istället satsat på fina tyger, täcken, en liten möbel där man kan sitta och pyssla, och bra förvaring.

test-side_line-frida

LÄS ANDRA JOLLYINSPO

Carolina Gynning
Tilda Bjärsmyr
Matilda Milano

JOLLYROOM'S BLOGGVÄNNER

Produkten har lagts i kundvagnen
Produkterna har lagts till i varukorgen