alfred_text

alfred

jonathan-wish

 

 

 

 

Mini-kocken

Hallå! Jag heter Alfred och är 6 år. Jag älsklar att laga mat så ett eget mini-kök med massor av köksutrustning till hade varit en perfekt julklapp! Jag gillar också allt som är radiostyrt. Spelar ingen roll om det är radiostyrda bilar, flygplan, hästar eller grisar. Så länge det finns en kontroll till som jag kan ratta runt med så är jag nöjd! På denna sida har jag lagt ihop alla mina önskningar till tomten. Kanske gillar ditt barn att leka med samma saker som jag?

 

 

Just nu kan ni se mig i Jollyrooms nya reklamfilm som går på Kanal 5.

 

   

 

 

"I julklapp önskar jag att allt i hela världen vore radiostyrt, förutom husen."

Alfred, 6 år

 

Önskelistan

Nedanför hittar du en liten del av min önskelista. För att se hela min lista klickar du på "se hela önskelistan". Jag har också valt ut några av mina favoritkategorier du gärna får spana in!

alfreds-lista2

1. Mini Speeders Gåbil Classic Racer  2. Furby Cool   3. SneDesign Kuddfodral Excavator  4. Oskar & Ellen Pepparkakspar
5. SneDesign Poster Robot  6. Oskar & Ellen Pepparkakshärtan  7. Sebra Bordslampa Metall  8. Turtles Figur M.OOZE Donnie 9. Kids Concept Bord Star  10. Xenó Interaktivt Monster  11. Leklyckan Bordslampa Kanin  12. Scalextric Bilbana 1:32 Turbo Blast  13. Playmobil Polisbil Med Blinkande Lampor

 

 

kok

Lilla hemmet

När jag blir stor ska jag bli kock och laga massor av köttfärssås och tårta!  Klicka på bilden för att se fler mini-kök, köksutrustning, städprylar och andra saker till det lilla hemmet.

radio

Radiostyrt

I julklapp önskar jag mig en radiostyrd robot, en ny radiostyrd bil, ett radiostyrt flygplan och en radiostyrd monster truck. Jag tänkte göra ett eget VM-race i radiostyrda grejer! Klicka på bilden för att se alla våra radiostyrda leksaker. 

 

 

alfred5

alfred4

alfred3

 

 

Kidsens önskelistor

Om ditt barn inte önskar sig samma som mig kolla in Amys, Latifehs och Jonathans önskelistor nedan också!

amy

latifeh

jonathan

 

Produkten har lagts i kundvagnen
Produkterna har lagts till i varukorgen