amys

latifeh

jonathan-wish

 

 

 

 

Latifehes önskelista

Hej! Jag heter Latifeh och är 8 månader. Det roligaste jag vet är att busa med min hund Ceasar och stoppa saker i munnen. Annars älskar jag att sova, krypa så snabbt att mamma och pappa inte hinner ifatt och leka i mitt babygym. På denna sida har jag satt ihop alla mina önskningar till tomten. Kanske tycker din bebis om samma saker som jag?

 

 

Just nu kan du se mig i Jollyrooms nya reklamfilm som går på Kanal 5.

 

   

 

 

"I julklapp önskar jag mig en egen lillebror av tomten"

Latifeh, 8 mån

 

Leksaker för den lille

Nedanför ser du ett litet utdrag av min önskelista. För att se hela min lista med alla mina önskningar klickar du på "se hela önskelistan". Jag har också valt ut några av mina favoritkategorier du gärna får spana in; Babylek, Mjukisdjur, Inredning och Spel & Pussel!

 

latifeh_list

 

1. Littlephant Kudde  2. Jellycat Kanin Bashful  3. Sebra Lampa Papper   4. Skip Hop Byggklossar  5. Flexa Spjälsäng 5i1
6. SneDesign Babyfilt Kaleidoskop  7. Sebra Förvaringsboxar i Trä  8. Rice Förvaringskorg m Läderhandtag
9. Sebra Förvaringsboxar i Trä  10. Brio Giraff  11. JaBaDaBaDo POP Bil  12. Silly U Resväska Forest s
et

 

baby

Babylek

I julklapp önskar jag mig ett nytt babygym som jag kan inreda med mina leksaker. Klicka på bilden för att se fler babyleksaker så som babygym, träleksaker, babysitters, gåstolar och mycket mer.

mjukisdjur

Mjukisdjur

Det finns inget bättre än att ligga och gosa i babygymmet tillsammans med en mysig nallebjörn! Klicka på bilden ovan för att se fler mjukisdjur och dockor.

 

inredning

Inredning

Jag och Ceasar älskar att inreda min barnkammare så önskar mig massor av nya inredningsprylar i julklapp! Klicka på bilden ovan för att hitta inredningen till barnrummet. 

bodys

Bodys

Mitt favoritplagg! Alltid lätt att röra sig i och bekvämt att ha på när jag är ute och kryper. Klicka på bilden för att se mer babykläder.

 

 

 

lat

bed

dog

image1

 

 

Kidsens önskelistor

Om ditt barn inte önskar sig samma som mig kolla in Amys, Alfreds och Jonathans önskelistor nedan också!

amy

alfred

jonathan

 

Produkten har lagts i kundvagnen
Produkterna har lagts till i varukorgen