151099

Thule Chariot + Snö = Sant!

Med svenska Thule Chariot vagnar så kan du vara säker på att du har en vagn som är perfekt för den aktiva föräldern året runt ! Nu när vintern står för dörren och snön snart ska falla så erbjuder Thule Chariot helt unika möjligheter att ta med dig barnen ut i snön med sina vagnar och deras matchande skidåkningskit.

  

cx

Thule Chariot CX

Om du är en aktiv förälder som absolut inte vill missa möjligheten att kombinera ditt aktiva liv med att ha barn, då är Thule Chariot CX det självklara valet. På sin CX modell erbjuder Thule Chariot användaren en vagn på Elite-nivå som inte kompromissar på något. Sin unika design med den låga vikten och den tekniska spetsen gör att troligen ingen annan multifunktionella barnvagnen är i närheten. I paketet hos Jollyroom ingår tillbehören för cykel-, skid- och vandringsvagn. Med sina unika handtag så blir denna vagn även en utmärkt jogging vagn om man köper till ett joggingkit.

Pris från: 11995 kr

cougar

Thule Chariot Cougar

Thule Chariot Cougar är den multifunktionella barnvagnen för den som inte vill kompromissa på kvalité och möjligheter men ändå få ett riktigt bra pris. Cougar är för den mångsidiga äventyraren och en av de absoluta storsäljarna i sin kategori. Med sin aerodynamisk design, möjligheter till tillbehör och sin justerbara fjädring så är det få som saknar något på en Chariot Cougar. Med Jollyrooms skidpaket får du en vagn samt tillbehören för både cykel-, skid- och vandringsvagn. Vad mer kan man behöva?

Pris från: 8995 kr

 

 


 

Thule

UTE Magasinet testar Thule Chariot med skidor

UTE Magasinet Norge (November 2013) skriver: ”Chariot CX är ett utmärkt val för långskidsfamiljen som först och främst är i spåren. Vet du dessutom att du kommer behöva en cykel- och löpvagn när snön försvinner, så kan denna vagn vara en god investering även om priset är något högt. Chariot har varit en del av Thule sen 2011, så det kommer inte som en överraskning att vagnen fick plats i takboxen utan problem.

+ God glidförmåga
+ Stabilt barnsits
+ Snabb att montera och packa "


 

 

Produkten har lagts i kundvagnen
Produkterna har lagts till i varukorgen